Szolgáltatások

Gázvezetékés készülék csere

Új építésű és meglévő épületek gáz korszerűsítése, 

cseréje. Korszerű technológiával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

​Duguláselhárítás

Bontás nélküli dugulás felderítése, és elhárítása.

 

 

 

 

 

 

 

 

Fűtési rendszerek szerelése

Új építésű és meglévő épületek fütésének korszerűsítése, kiépítése. Akár réz, Rehau, Prandelli vagy szénacél technológiával.

 

Fűtésirendszerek tisztítása

Régi fűtésrendszereknél sokszor előforduló hiba,nem megfelelő hőátadás vezetékekben radiátorokban hőcserlélőben lerakodott rendszeriszap,ez a törmelék nagymértékben gátolja a keringést ,és a megfelelő hőátadást.
A belső lerakodások 15-25% többlet energiafelhasználást jelentenek , az üzemeltető számára.Nagymértékben hozzájárulnak kazánok meghibásodásaihoz.

Új fűtési rendszereknél előforduló problémák okai, radiátorban lévő gyártáshoz használt olaj ,szereléskor folyató szer maradványok,feltöltéshez használt vízben oldott sók,amik később vízkő formájában válnak ki a kazánok hőcserélőiben.
A belső lerakodások 8-15% többlet energiafelhasználást jelentenek , az üzemeltető számára.Nagymértékben hozzájárulnak kazánok meghibásodásaihoz.

A csövekben lerakódott vízkő ,rendszeriszap a hőcserélő ,vagy fűtési rendszer tisztításával távolítható el. A vegyszeres kezeléssel nem érdemes házilagosan próbálkozni, mert az csak átmeneti erredményt hoz.